(Move along, hungarian content) Még jelentkezhetsz a City of Miskolc pályázatra!

A pályázatra olyan, maximum 5 perces kisfilmterveket (lehetőség szerint kész forgatókönnyvel) várnak, amelyek könnyen megvalósíthatók a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál ideje alatt a Sunny Studio és a Daazo.com –  European Short Film Centre segítségével. A pályázatra elsősorban fiatal, pályakezdő filmesek jelentkezését várják.

A beérkezett pályamunkák közül azok gyártási nehézségeit figyelembe véve, maximum két filmtervet választ ki a rangos zsűri, amelyet szakértők segítségével fejlesztenek majd a forgatás előtt.

A jelentkezéseket az info@daazo.com címre várják, a jelentkezéshez a projekt leírását, szinopszist, forgatókönyvet, tervezett stábot és költségvetést kell csatolni.

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk: 2012. augusztus 20-ig jelentkezhettek!

A kiválasztott filmtervek készítőit 2012. szeptember 1-ig értesítik, hogy a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál kezdetéig, szeptember 14-ig legyen idő az előkészítésre. A filmben résztvevő alkotók számára a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál szállást biztosít a filmkészítés ideje alatt, a forgatáshoz és az utómunkához szükséges eszközöket a miskolci székhelyű Sunny Studio biztosítja majd – és az elkészült film gyártó cége és producere lesz majd. A pályázat szakmai együttműködő partnere a Daazo.com – European Short Film Centre és a WERK Akadémia.

Az elkészült filmeket a Jameson Cinefest ünnepélyes záró ünnepsége előtt vetítik le 2012. szeptember 23-án, majd a Daazo.com oldalára is felkerülnek korlátozott ideig.