Itt van az utolsó hétvége, hogy leforgassátok rövidfilmjeiteket az 1 milliós fődíjért!

Június 30-án éjfélkor jár le a MagNet Bank és a Daazo közös filmpályázatának nevezési határideje, így még van egy egész hétvégétek, hogy alkossatok!

MagNet Bank és a Daazo közös filmpályázatára maximum 3 perces filmalkotásokat várunk, a fődíj pedig akár 1.000.000 forint! A pályázat közönségdíjasa 300 000 forintot kap, a különdíjas pedig a Daazo Festival Strategy előfizetésében részesül.

A filmpályázat mottója: A pénzem épít, avagy hogyan lehet olyan hétköznapi cselekedetekkel is, mint a bankkártyás vásárlás társasalmi ügyeket felkarolni?

A pályázat fókuszában a MagNet Bank KAP Kártyprogramja áll. A KAP Kártyaprogramon keresztül -a MagNet Bank többi közösségi adományozási programjaihoz hasonló módon- a bank civil szervezeteket támogat. A programban a MagNet Bank ügyfelei vesznek részt, akik minden bankkártyás vásárlás után 1000 forintonként 1, 2 vagy 3 forintot adományoznak egy általuk kiválasztott szervezetnek.

Bővebb infó a KAP Kártyaprogramról ITT.

A pályázat célja, hogy a fiatal filmes tehetségek friss és kreatív alkotásain keresztül nyissunk párbeszédet a társadalmat érintő fontos kérdésekről.

Műfaji megkötés nincs, minden olyan pályaművet örömmel várunk, amely kapcsolatba hozható a fenti mottóval, legyen az animáció, kreatív dokumentumfilm, élőszereplős kisjátékfilm, stb.

Formai szabályok

·       Maximum 3 perces filmhossz

·       HD-felbontás (1920x1080p vagy 1280x720p)

Zsűri

·       Pataki Ági és Kovács Gábor producer

·       Winkler Nóra, rádiós és televíziós műsorvezető

·       Mondovics Péter, a MasterCard marketingvezetője

·       Molnár Csaba, a MagNet Bank közösségfejlesztési igazgatója

Részletes kiírás ITT.

Pályázati feltételek és szabályzatok ITT.

Meghosszabbított nevezési határidő: 2014. június 30., éjfél

A filmversenyre beérkezett alkotásokat megnézhetitek ITT.